News

Show: Memorial and Church Service - September 15th, Papendrecht

Show: Memorial and Church Service - September 15th, Papendrecht

Johnny Cash Memorial

Op 12 september is het 10 jaar geleden dat Johnny Cash (1932-2003) overleed. Ter gelegenheid daarvan vindt op zondag 15 september in Papendrecht een bijzondere herdenking plaats, bestaande uit een kerkdienst en een concert. Tijdens de kerkdienst zullen leven en geloof van de legendarische zanger centraal staan. In plaats van Psalmen of gezangen klinkt de muziek van Johnny Cash. En meezingen mag!

 

De voorgangers in de dienst zijn Fred Omvlee en Piet van Die. Fred Omvlee is marinepredikant en bekend van Elvis-diensten. Piet van Die is predikant van De Morgenster in Papendrecht en organiseerde eerder een succesvolle Cash-dienst die veel publiciteit kreeg.Medewerking wordt verleend door Cashflow3, een coverband die songs van Cash op het repertoire heeft. Na afloop van de dienst wordt er door Cashflow3 nog een extra concert van een uur gegeven waarin ook niet-religieuze songs van Cash zullen klinken.

 

De memorial wordt georganiseerd door De Morgenster in samenwerking met Theater De Willem en de website http://www.johnny-cash-infocenter.com.

 

Cashflow3 is ontstaan na een eerdere Johnny Cash-kerkdienst. De musici die meewerkten aan deze dienst kregen zo de smaak te pakken dat ze besloten hun samenwerking vaste vormen te geven.

 

Iedereen is van harte welkom in de dienst. Je hoeft er zeker niet religieus voor te zijn. De deur staat vanaf 18.30 uur open.

 

Meer weten? Piet van Die (tel. 078 6150864): p.die@chello.nl, of kijk op www.pietvandie.nl of https://www.facebook.com/JohnnyCashGoesToChurch

 

Gratis entree!

 

 

Interview Union Avenue
Show: Def Americans Memorial Show - September 13th...
 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Guest
Thursday, 30 May 2024
2007-2021. Back in the saddle again after a very long hiatus. Currently a lot of information isn't shown on the site yet as we've had a major crash. We're working on it though. | Sitemap | Thanks | Contact